Dragnea: Kovesi este unul dintre oamenii care au scuipat pe deciziile Curţii Constituţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat duminică, în timpul Consiliului Naţional al partidului, că fostul procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este „unul dintre oamenii care au scuipat pe deciziile Curţii Constituţionale”, alături de Klaus Iohannis. Acesta a continuat să explice de ce modificarea codurilor penale nu este greşită şi a anunţat audienţa că îi va întreba la final dacă sunt gata să meargă până la capăt.

„Kovesi, unul dintre oamenii care au scuipat pe deciziile Curţii Constituţionale. Au păţit ceva? Ei cred toţi că sunt deasupra legii, pentru ei legea nu există. Nu vă mai alintaţi, nu vă mai lăsaţi păcăliţi. Ce vrea să facă noua putere? Să modifice Codurile penale, dar s-a început de mult modificarea codurilor penale. Va veni Prună la putere după noi, va da Ordonanţă de Ugenţă, şi nu va comenta nimeni. Eu nu mai pot să îi suport pe ăştia. O să vă întreb la final dacă vreţi să mergem mai departe, fără scrisori”, a declarat Liviu Dragnea în timpul Consiliului Naţional al PSD.

Liderii PSD se reunesc duminică în două şedinţe – una a Comitetului Executiv (CEX), iar alta a Consiliului Naţional – extem de importante nu doar pentru partid, ci şi pentru România ca stat de drept. PSD va decide dacă Guvernul va adopta ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere, care l-ar salva de închisoare pe Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite