Dragnea, jigniri la adresa jurnaliştilor pe subiectul Bădălău: Ce se va întâmpla cu proştii ăştia care anunţă că se întâmplă lucruri în PSD şi ulterior nu se întâmplă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, un preşedinte care ceartă presă
Liviu Dragnea, un preşedinte care ceartă presă

Preşdintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat nervos când a fost întrebat de jurnalişti dacă Niculae Bădălău, rivalul său politic, va fi schimbat din funcţia de preşedinte executiv al PSD. Dragnea a criticat unele publicaţii, fără să le numească, pentru că dau informaţii pe surse despre PSD. „Adevărul“ a scris ziele trecute că Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu îşi vor pierde funcţiile în partid pe motiv de trădare.

„Nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care anunţă că se întâmplă lucruri în PSD şi, ulterior, nu se mai întâmplă. Nu se fac de râs? Văd tot felul de site-uri obscure care dau informaţii pe surse. Am mai văzut şi oameni pe care îi citeam că să se lasă păcăliţi de asta“, a reacţionat Liviu Dragnea, întrebat dacă în următoarea şedinţă a conducerii PSD va propune demiterea lui Niculae Bădălău. 

După ce jurnaliştii i-au amintit că Bădălău a fost schimbat şi din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, Dragnea a reacţionat: „Acolo a fost un vot. Votul nu este o execuţie. Din partea mea, domnul Bădălău rămâne preşedinte executiv, dacă vrea să rămână“. Funcţia lui Bădălău se va decide în şedinţa Comitetului Executiv (CEX) programată miercurea viitoare.

„Adevărul“ a scris zilele trecute, în exclusivitate, că Liviu Dragnea va propune în următorul Comitet Executiv al PSD revocarea lui Niculae Bădălău din funcţia de preşedinte executiv al partidului, dar şi schimbarea lui Codrin Ştefănescu din funcţia de secretar general adjunct, au declarat surse din conducerea PSD pentru „Adevărul“. Motivul? Trădare. Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu l-au susţinut pe Mihai Tudose în disputa cu Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite