Dragnea, mesaj după mitingul de la Iaşi:  Văd că românilor începe să le meargă bine. Am veşti proaste pentru trubadurii lui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Liviu Dragnea / Facebook
FOTO Liviu Dragnea / Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă seara pe Facebook că preşedintele Klaus Iohannis „defăimează” România şi că simpatizanţii PSD „ştiu adevărul”.

„Am câteva veşti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis şi pentru cei care defăimează zi de zi România! Am fost astăzi la Iaşi alături de colegii mei şi de simpatizanţi ai PSD şi oamenii ştiu adevărul!

Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi. Vad că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicaţie pentru modul în care acţionează sistematic, mânaţi de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, la finalul mitingului de la Iaşi de sâmbătă.

Liderl PSD a mai scris că partidul său a făcut investiţii în sănătate mai mari decât guvernarea Cioloş şi că preşedintele nu urmăreşte interesele României.


„Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiţii şi facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate faţă de ce a avut Cioloş. Noi am mărit salariile medicilor şi tot noi vom construi şi autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun.

Iohannis şi ai lui sunt nervoşi că fermierii români îşi primesc subvenţiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producţia de porumb şi floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenţii, iar Franţa era pe primul loc la producţia de porumb.
Îţi pui întrebarea legitimă: pentru cine acţionează aceşti oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poţi să urmăreşti binele românilor când acţionezi împotriva lor. Ei promovează violenţa, ura şi veninul şi îşi doresc să fie ţara dezbinată!

Aceasta este diferenţa fundamentală dintre noi şi ceilalţi. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult”, a mai scis Dragnea pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite