Dragnea, întrebat despre cei care l-au huiduit: Ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că ei l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, întrebat fiind despre cei care l-au huiduit, că ei şi cei care-i trimit sunt „ciuma roşie“ având în vedere că-l susţin în continuare pe Augustin Lazăr.

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, la Iaşi, ce părere are despre protestatarii care l-au huiduit la sosire şi care au scandat pe toată durata Conferinţei Judeţene şi a răspuns că „PSD, ca de obicei, îşi vede de treabă“.

„Dacă organizaţia PSD de Iaşi ar fi fost hotărâtă, sau dacă ar fi vrut să vină cu 10.000 de oameni, venea cu 10.000 de oameni şi discutam despre ce fac şi spun 10.000 de oameni şi ce spun 200 de oameni. Dar vreau să vorbesc despre un slogan preferat «Ciuma roşie». Vreau să vă spun aşa: ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că ei l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr care a fost sprijinul torţionarilor şi care a i-a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai răi comunişti în acele vremuri. Despre asta este vorba, restul sunt manipulări şi minciuni”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, la sosirea la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene.

Aproximativ cinci sute de persoane s-au strâns în faţa Teatrului „Luceafărul” şi au strigat „Hoţii” şi „Justiţie, nu corupţie”.

Pentru a ţine protestatarii la distanţă, jandarmii au montat garduri metalice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite