Dragnea, întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale: Pas cu pas. Să vedem mai întâi Guvernul instalat. Firea: Ar fi un foarte bun preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Liviu Dragnea, primii doi oameni din PSD FOTO David Muntean
Gabriela Firea şi Liviu Dragnea, primii doi oameni din PSD FOTO David Muntean

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a exclus posibilitatea de a canddia din partea PSD la alegerile prezidenţiale din 2019, însă a lăsat să se înţeleagă că este pematur să se vorbească de alegerile de peste trei ani. Primarul General Gabriela Firea crede că Dragnea ar fi un bun preşedinte al României.

Întrebat dacă se gândeşte să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019, preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a exclus această posibilitate, ci a folosit, drept răspuns, un titlu de carte semnat de actualul preşedinte Klaus Iohannis. „Pas cu pas. Să vedem mai întâi Guvernul instalat“, a răspuns Dragnea.

Din acelaşi studio al emisiunii „Sinteza Zilei“, dar cu o seară înainte, Gabriela Firea, primarul General al Capitalei şi vicepreşedinte PSD, a comentat ipoteza ca Dragnea să devină prezidenţiabilul PSD la alegerile din 2019. „Şi nu ar fi un preşedinte bun? Eu cred că ar fi un preşedinte foarte bun“, a spus Gabriela Firea. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-ar fi dorit să fie premierul României, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, însă legea de organizare şi fucnţionare a Guvernului îi împiedică pe cei condamnaţi penal să facă parte din Guvern.Dragnea a ţinut cont de această lege şi i-a propus preşedintelui Klaus Iohannis să o desemneze pe Sevil Shhaideh, o persoană în care are foarte mare încredere, în funcţia de premier. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite