Dragnea, într-o emisiune: Mi-aş dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european. Aflată în studio, Rovanei Plumb i-au dat lacrimile

Dragnea, într-o emisiune: Mi-aş dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european. Aflată în studio, Rovanei Plumb i-au dat lacrimile

FOTO INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri seara, într-o emisiune la RTV, că şi-ar dori foarte mult ca Rovana Plumbă să fie comisar european. Prezentă în emisiune, Rovana Plumb a fost vizibil emoţionată şi i-au dat lacrimile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu mi-aş dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european din partea României. Mi-aş dori lucrul ăsta pentru că am avea pentru prima dată un comisar european din partea României care nu va uita România. Nu poţi să mergi acolo să lucrezi doar pentru ţara din care provi, dar nici să lucrezi doar pentru alţii, aşa cum s-a întâmplat, pentru că Cioloş n-a ţinut cont de interesele României”, a spus Liviu Dragnea.
 
Prezentă în studio, Rovana Plumb a fost emoţionată de acest anunţ al liderului PSD şi a lăcrimat.
 
„Sunt emoţionată în această seară. De altfel, am fost emoţionată în toată campania, pentru că ne-am întâlnit în această campanie cu mii de oameni şi am avut bucuria să îi vedem cu zâmbetul pe buze. (...) Sunt onorată de propunerea pe care domnul preşedinte aţi făcut-o, vă mulţumesc, e o responsabilitate foarte mare”, a afirmat ulterior Rovana Plumb.
 
Ea deschide lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările