Dragnea ia în calcul candidatura la Preşedinţie, dacă nu va fi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura Dragnea la Craiova

Ultimul termen în procesul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, care se judecă luni la Înalta Curte, pare să-i dea de gândit liderului PSD, Liviu Dragnea. Întrebat dacă va candida la prezidenţiale, liderul PSD a sugerat că, dacă va fi liber, o va face.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Craiova, referitor la o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că, dacă o să aibă posibilitatea fizic, se va mai gândi.

"Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am. Acum sunt liber, sunt cu voi", a afirmat Dragnea, întrebat dacă va candida la prezidenţiale.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, joi, că este pregătit să îşi asume candidatura la Preşedinţie, adăugând că o decizie în coaliţia de guvernare va fi luată după alegerile pentru Parlamentul European şi după o analiză a sondajelor de opinie.

"Candidatura la Preşedinţie se va anunţa oficial, dar nu vorbesc neapărat în nume propriu. Am discutat acest subiect în cadrul coaliţiei, eu sunt pregătit să îmi asum această candidatură, în condiţiile în care vom vedea care este cel mai bine plasat candidat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Vom face acest lucru, cel mai probabil, după alegerile pentru Parlamentul European", a spus Tăriceanu, la DC News.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite