Dragnea: Geoană şi Vanghelie, un grup mafiot. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

Dragnea: Geoană şi Vanghelie, un grup mafiot. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

Liviu Dragnea FOTO Adevărul

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai rămas în cadrul grupului. Potrivit lui Dragnea, se ştia în partid că aceştia intenţionează să-şi facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Asta că vor să facă partid se ştia dinaninte. Şi asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a spus Dragnea despre Geoană şi Vanghelie, citat de Mediafax.

El şi-a manifestat speranţa că parlamentarii PSD nu li se vor alătura lui Geoană şi Vanghelie. ”Or fi câteva cazuri, dar din câte ştim noi, nu se vor alătura”, a spus Dragnea.

Întrebat cum răspunde acuzaţiilor făcute de Marian Vanghelie referitoare la firma Teldrum, pe care ar controla-o, Dragnea a răspuns: ”Nu-i răspund domnului Vanghelie pentru că nu poate să acuze, nu e în situaţia de a face acuzaţii. A făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inşi în grupul ăsta mafiot, dumnealui şi cu domnul Geoană”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, săptămâna trecută, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova. La scurt timp, deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, a anunţat că renunţă la demisionează din partid. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: