Dragnea: Duminică seară anunţăm candidatul la prezidenţiale. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu la Adevărul Live, faptul că duminică seară, după terminarea alegerilor europarlamentare, va anunţa candidatul PSD la prezidenţiale. Astfel, anunţul va veni cu o seară înainte ca Înalta Curte să anunţe sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive. În primă instanţa, Dragnea a fost condamnat la trei ani şi jumătate cu executare.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat când va fi anunţat candidatul PSD la prezidenţiale. „Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă“, a completat preşedintele social-democraţilor.  

De asemenea, liderul PSD a vorbit despre importanţa funcţiei de şef al statului. „Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creeză convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra.Se va alege praful de tot ce a fost făcut bun în încă 5 ani cu Iohannis“, a mai afirmat Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite