Dragnea, despre ziua în care senatorii PSD au lipsit de la şedinţa privind rachetele Patriot: Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP

Dragnea, despre ziua în care senatorii PSD au lipsit de la şedinţa privind rachetele Patriot: Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, marţi, faptul că senatorii PSD din Comisia de apărare au lipsit de la şedinţa de marţi pentru că ar fi fost invitaţi „la poligonul de tir al SPP“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul Bădălău (n.r.-Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Senatului şi membru în Comisia de apărare) ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP. Cu speranţa că domnul Bădălău n-a glumit“, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la şedinţa Comisiei de apărare, de marţea trecută, când senatorii PSD, ALDE şi UDMR au lipsit. 

 Întrebat de presă dacă e vorba de vreo conspiraţie la mijloc, şeful PSD a precizat: „Nu vreau să spun că e o conspiraţie“. 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a comentat şi declaraţia lui Teodor Meleşcanu referitoare la faptul că Rex Tillerson, secretarul de Stat, a întrebat de ce n-a fost cvorum la şedinţa Comisiei de apărare. „Foarte bine că l-a întrebat. Poate acum se lămureşte că a fost o furtună într-un pahar de apă“, a mai spus Dragnea.

Niculae Bădălău a explicat joia trecută de ce nu ar fi venit colegii săi din PSD la şedinţa comisiei. „Nu este adevărat, nu au lipsit cei de la PSD. S-au prelungit lucrările în plenul Senatului şi asta a fost cauza pentru care Comisia a fost amânată pentru marţi săptămâna viitoare“, a declarat Bădălău săptămâna trecută. Mai mult acesta puncta faptul că preşedintele Comisiei de apărare, Iulian Dumitrescu, ar fi ştiut acest lucru. „Să vă spun un lucru: de la PNL doar doi au trecut pe la comisiei. Doar că ei au creat un caz din asta, dar toată lumea a ştiut că se amână şedinţa pentru marţi, întrucât lucrările plenului s-au prelungit. Ştia şi preşedintele comisiei, ştiau toţi“, mai spunea Bădălău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: