Dragnea, despre votul în cazul Udrea: Au votat în bloc cei de la PDL, cei de la UNPR şi cei de la ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că salvarea Elenei Udrea de la arestare a fost o acţiune organizatăd e PDL,la care s-au alăturat aliaţi precum UNPR şi ALDE, partide care se află la guvernare alături de PSD.

„Acolo a fost o acţiune organizată, o spun foarte clar şi răspicat, prin care s-a stabilit ca cererile Justiţiei — cele două cereri de reţinere şi de arestare — să fie respinse. Puteau să fie câte urne doriţi dvs, puteau să fie şapte voturi, nu unul.  A fost o acţiune organizată de PDL, la care sigur au mai găsit aliaţi. Din ce mi-au spus colegii, au votat în bloc cei de la PDL, cei de la UNPR şi cei de la ALDE. Ce au făcut alaltăieri, ieri, în Parlament a fost ceva ruşinos. E un partid care are un limbaj dublu, care este ipocrit, îmi pare rău să spun asta", a afirmat Dragnea, înaintea şedinţei Consiliului Executiv Naţional al PSD.

Deputaţii au respins solicitarea procurorilor DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea, după ce s-au făcut că încurcă urnele de vot.

Reprezentanţii PSD, UNPR şi ALDE, partide care formează actuala majoritate parlamentară, au luat două decizii majore care au condus la imposibilitatea arestării preventive a deputatului Elena Udrea. Prima se referă la separarea reţinerii de arestare preventivă, această sarcină revenindu-le celor din Comisia Juridică, care au redactat două proiecte de hotărâre distincte. De cea de-a doua mutare s-au ocupat deputaţii Puterii din conducerea Camerei Deputaţilor, care au bulibăşit intenţionat procedura de vot.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite