Dragnea, despre relaţia cu şeful SIE: „Excepţională, nu am vorbit deloc“. Ce ironii a făcut la adresa mai multor colegi care-l contestă

Dragnea, despre relaţia cu şeful SIE: „Excepţională, nu am vorbit deloc“. Ce ironii a făcut la adresa mai multor colegi care-l contestă

Liviu Dragnea a făcut glume şi pe seama lui Marcel Ciolacu. În urmă cu o săptămână, liderul PSD se certa cu şeful PSD Buzău. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu a mai vorbit deloc cu Gabriel Vlase după ce colegul său a fost numit în funcţia de şef al SIE. Mai mult, liderul social-democrat i-a ironizat pe doi colegi din tabăra disidenţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat care este relaţia sa cu Gabriel Vlase, actual şef al SIE şi fost deputat PSD, Dragnea a răspuns: „Excepţională, nu am vorbit deloc”. Apoi, a continuat: „Nemaifiind membru de partid, nu mai avem subiecte de discuţie”.  
 
Dragnea a precizat şi de ce nu s-a aflat la o petrecere dată de fostul său coleg, liderul PSD a răspuns ironic : „Eu nu am avut onoarea să fiu invitat la acel eveniment. Nu cred că mă calific. Am înţeles că a fost o întâlnire foarte privată şi nu sunt în cercul de apropiaţi”.
 
Întrebat ce a discutat a doua zi cu Tudose şi Ciolacu, doi participanţi la petrecerea şefului SIE, Dragnea a răspuns: „I-am întrebat dacă sunt foarte obosiţi ca să putem discuta chestiuni foarte importante”.
 
Preşedintele PSD a susţinut că nu ştie ce s-a vorbit la petrecere, nici dacă unul dintre subiecte ar fi fost schimbarea guvernului. „Nu am fost acolo şi nici nu am surse la SIE. Sincer, nu prea mă interesează ce au vorbit."
citeste totul despre: