Dragnea, despre procesul său: Nu am emoţii pentru că sunt complet nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut la „Adevărul Live” că nu are emoţii vizavi de procesul său de la Înalta Curte şi că se consideră „complet nevinovat”.

Adevărul: Luni a fost o zi tensionată: câteva sesizări la CCR, procesul dvs la Curtea Supremă .Instanţa a rămas în pronunţare pentru 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare. Aveţi emoţii, vă aşteptaţi să dea sentinţa pe 27 mai?

Liviu Dragnea: Eu nu mai am de mult emoţii, pentru că sunt complet nevinovat. Ce va decide instanţa, vom vedea. Nu poate nimeni să oprească speculaţiile cu aceste coincidenţe. În aceeaşi zi, CCR trebuia să judece o speţă destul de clară, la fel şi ICCJ. O să vedem pe 27 mai.

Curtea Supremă urmează să pronunţe sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive în data de 27 mai. Luni, la ultimul termen avocaţii lui Dragnea au depus mai multe cereri prin care au cerut amânarea procesului. Completul de 5 judecători a respins toate cererile inculpaţilor şi a cerut părţilor să prezinte pledoariile finale. Procurorul DNA a cerut pedepse mai aspre.

Urmăreşte interviul integral cu liderul PSD: Dragnea, despre proces: Nu am emoţii, pentru că sunt nevinovat. Nu poate nimeni să oprească speculaţiile. CCR trebuia să judece o speţă destul de clară

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite