Dragnea, despre premierul ideal: „Ar trebui să fie un om nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare“

Dragnea, despre premierul ideal: „Ar trebui să fie un om nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare“

Liviu Dragnea spune că un premier ar trebui să fie „nebun de harnic“. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară la România TV, că premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie să fie o persoană „nebună de harnică, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene“, precizând că nu are importanţă dacă este femeie sau bărbat, scrie news.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui să fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene (...) adică fără linişte. Nu ai voie în niciun minut să laşi ceva pe tânjeală, pentru că, dacă ai lăsat un minut pe tânjeală, o lasă şi ministrul cinci minute, o lasă secretarul de stat un sfert de oră şi până la funcţionarii care trebuie să implementeze tot se ajunge la o oră, două. După aia se ajunge la zile şi săptămâni”, a declarat liderul PSD.

Femei vs. bărbaţi în administraţie: cine sunt mai harnici?

Întrebat dacă femeile sunt mai harnice decât bărbaţii în administraţie, Dragnea a spus că nu acest aspect contează, ci „educaţia muncii“ e importantă.

„Eu susţin şi am susţinut - nu, aşa, pe vorbe - femeile în politică şi nu numai, ci şi în administraţie, dar nu cred că are importanţă dacă eşti bărbat sau femeie. E vorba de educaţia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, dacă ai fost învăţat să munceşti, dacă ai fost învăţat să-ţi asumi răspunderi şi riscuri. Nu poţi să-ţi doreşti să iei numai prăjitura la finalul mesei. Trebuie să participi atunci când se construieşte“, a spus şeful PSD.

El a explicat că pe Sevil Shaidehh a propus-o pentru funcţia de premier nu pentru este femeie, ci pentru calităţile sale. „Este un om cu care am lucrat foarte mult, care munceşte foarte mult şi care este foarte capabilă. Nu cred că este cineva care să nu accepte aceste calităţi. Dar nu vreau să mai deschidem vreun sertar de supărare din lunile trecute”, a explicat Dragnea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: