Dragnea, despre candidatura lui Munteanu: Sunteţi siguri că săptămâna viitoare va fi tot el? E ca în Petrică şi Lupul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu doreşte să comenteze intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei a lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru că nu ştie dacă săptămâna viitoare tot el va fi candidatul liberalilor şi a adăugat că desemnarea candidatului PNL peste ca în povestea ”Petrică şi Lupul”.

Întrebat cum comentează anunţul liberalilor privind candidatura lui Marian Munteanu, liderul Pieţei Universităţii, la Primăria Capitalei, Liviu Dragnea a răspuns: ”Am vrea să comentăm după ce se termină perioada de depunere a candidaturilor, pentru că nu suntem siguri că va rămâne domnul Munteanu candidat. Deja e ca în povestea cu Petrică şi lupul. Aşteptăm la final, şi putem avea un punct de vedere”, a spus Dragnea.

Liderul PSD i-a acuzat pe cei de la PNL de o ”încercare ieftină de a arunca pe piaţă, imediat după ce au început discuţiile privind schimbarea candidatului, că şi PSD o schimbă pe Gabriela Firea”.

”Nu mai făceam faţă, spuneam la toate instituţiile de presă, dezminţeam şi cu toate acestea, zvonurile continuau. Noi mergem în continuare cu Gabriela Firea, avem o echipă bună (...) Sunteţi dumneavoastră siguri că săptămâna viitoare va fi tot dumnealui? A fost domnul Buşoi, apoi Orban, acum Munteanu. Fiind a treia variantă, noi suntem rezervaţi şi poate suntem interesaţi să şi rămână”, a mai comentat Liviu Dragnea.

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL la Primăria Capitalei, după Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

Marian Munteanu (53 de ani) a participat activ la Revoluţia din 1989 şi a înfiinţat, pe 23 decembrie 1989, Liga Studenţilor, organism pe care l-a condus până în 1991, când şi-a terminat studiile. A fost liderul cel mai proeminent al manifestaţiilor anticomuniste din Piaţa Universităţii ce au început în primăvara anului 1990 până la reprimarea lor brutală în iunie 1990. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite