Dragnea, despre anularea „marelui miting“ al PSD: Am fi vrut să-l facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu

Dragnea, despre anularea „marelui miting“ al PSD: Am fi vrut să-l facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu

Liviu Dragnea, alături de secretarul general al PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat explicaţii referitoare la anularea „marelui miting“ al PSD, iniţial programat pentru miercurea viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Orice miting este important. Eu am luat decizia, ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti, şi am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie şi să discutăm cu oamenii. Decât să aducem 100.000 de oameni la Romexpo, pentru miting care sigur că e important, dar este cu cu o zi înaitne de a se termina campania, mai bine preferăm să rămânem în oraş“, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 
 
Şeful social-democraţilor a precizat faptul că formaţiunea sa s-a trezit prea târziu pentru organziarea acestei manifestaţii. „Am fi vrut să-l facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu. Weekendul viitor e ocupa de PNL şi USR, iar să-l facem în altă parte a Bucureştiului, înseamnă că blocam oraşul. Asta este implicaţia“, a completat Dragnea.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: