Dragnea, despre alegerile prezidenţiale: Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva

Dragnea, despre alegerile prezidenţiale: Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse. Dragnea afirmă că nu respinge „nicio variantă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru prezidenţiale, targetul nostru este ca viitorul preşedinte să fie candidatul alianţei PSD-ALDE”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3.

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte, Liviu Dragnea a spus că îşi doreşte ca PSD şi ALDE să aibă candidat unic.

„Intenţionez să ajungem, într-un timp rezonabil, şi eu şi domnul Tăriceanu şi cele două partide la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul ăla vom şi stabili cine are cele mai mari şanse", a spus Dragnea.

În acest context, el a spus că nu respinge "nicio variantă".

„Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.

În ceea ce priveşte scrutinul europarlamentar, Dragnea a spus: „O să fim pe primul loc".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: