Dragnea, despre absenţa de la Ambasada SUA: „A fost o formă de răspuns la ploaie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic absenţa sa la de recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti cu prilejul Zilei Independenţei. Întrebat dacă a fost o formă de răspuns la criticile aduse de Ambasada SUA cu privire la modificările aduse Codului penal, liderul PSD a răspuns: „A fost o formă de răspuns la ploaie“.

Întrebat de ce nu a participat la recepţia oferită de Ambasdada SUA, liderul PSD a răspuns:  „Pur şi simplu n-am participat. Au mai fost şi la alte amabasade la care n-am fost“. Chestionat dacă a fost o formă de răspuns la criticile aduse de Ambasada SUA după modificările operate de PSD la Codul penal, Drganea a răspuns cu o ironie: „A fost o formă de răspuns la ploaie“. 

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au absentat de la ceremoniile organizate vineri de Ambasada SUA, după ce 12 amabsadori, printre care şi cel american, au criticat modificarea legislaţiei penale

Ambasadele a douăsprezece state - Belgia, Canada, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia şi Statele Unite ale Americii - au transmis joi o declaraţie comună în care fac apel la toate părţile implicate în modificarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei. Acestea îşi exprimă îngrijorarea că mai multe modificări propuse Codurilor penale pot împiedica cooperarea internaţională în domeniul aplicării legii şi pot afecta negativ lupta împotriva infracţiunilor violente, a infracţionalităţii organizate transfrontaliere, a infracţiunilor financiare şi a traficului de droguri şi de fiinţe umane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite