Dragnea, criterii pentru viitorii eurodeputaţi PSD: Să fie patrioţi în fiecare celulă a corpului; să ştie cel puţin o limbă străină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Ialomiţa că în aproximativ două săptămâni va publca lista PSD pentru alegerile parlamentare, explicând că candidaţii social-democraţi trebuie să fie „patrioţi în fiecare celulă a corpului” şi să cunoască cel puţin o limbă străină.

Liviu Dragnea a declarat că lista PSD pentru alegerile europarlamentare va fi publicată lista candidaţilor şi că criteriile luate în vedere în alegerea acestora sunt „destul de serioase”.

„În primul rând să fie patrioţi în fiecare celulă a corpului lor. A doua condiţie: să ştie să vorbească, să aibă curaj sa vorbească şi să-şi apere interesul naţional al ţării sale acolo. Asta fac toţi, numai nouă ni se spune că e bine să meargă să înjure România. Al treilea criteriu: să ştie cel puţin o limbă străină. Al patrulea: să ştie ce se întâmplă în instituţiile europene şi să facă orice le stă în putinţă pentru a atrage fonduri europene. Al cincilea: să fie respectaţi, să poată negocia pentru susţinerea dosarelor importante pentru România”, a declarat şeful PSD, citat de G4media.

Dragnea a lansat şi un atac la Opoziţie, ameninţând că va face o listă „cu nişte oameni care cel puţin de doi ani nu fac decât să arunce în România cu ură, venin, otravă, noroi, pietre şi să înjure PSD”. Şeful social-democraţilor le-a urat deputaţilor din USR-PLUS să meargă în Coreea de Nord, întrucât doar acolo „pot să facă o carieră politică”.


„Mai nou văd că se pun pe afişe cu un procuror. E cea mai clară dovadă de politizare a justiţiei din partea PNL. O alianţă cu unii minus plus, cu unul care a fost prim-ministru în această ţară şi care a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca subvenţiile din agricultură să ajungă cu un an întârziere. Oameni din acest partide spuneau că unul din obiectivele lor este să desfiinţeze proprietatea. Sunt mulţi români care au murit pentru proprietate, pentru bucata lor de pământ. Ce vor aceşti oameni? Să desfiinţeze proprietatea, să fim nişte sclavi angajaţi ai cui? Comuniştii mai aveau asta: mai uşor cu proprietatea. Pot să meargă în Coreea de Nord, acolo pot să facă o carieră politică”, a mai declarat Dragnea.

Citeşte şi:

Surse: Cine deschide lista PSD pentru Bruxelles

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite