Dragnea: Cererea DNA e pentru a-l influenţa pe Tăriceanu la moţiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că cererea DNA pe numele lui Călin Popescu-Tăriceanu ar putea fi pentru a influenţa votul de la moţiunea de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă.

„Senatorii PSD trebuie să ia la cunoştinţă despre documente, informaţii şi acuzaţii, apoi  vorbim despre cum votează. Eu am rezerve faţă de demers.“, a declarat Liviu Dragnea, referitor la modul cum s-ar poziţiona senatorii PSD în ceea ce priveşte un vot pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu-Tăriceanu. 

„Te poţi gândi că cererea (n.r. - DNA) e pentru a-l influenţa la moţiunea de cenzură“, a continuat Dragnea. Întrebat cine vrea să influenţeze moţiunea, liderul PSD a subliniat: „Cei care au depus cererea. Cine să influenţeze?“, a mai precizat Liviu Dragnea. 

Şeful PSD a vorbit de coincidenţe stranii în ceea ce priveşte solicitarea referitorare la Tăriceanu. „Nu ştiu ce este în dosar şi nu am de unde să ştiu. Pot spune că mi se pare câteva coincidenţe stranii. Chiar ieri, înainte ca azi Tăriceanu să meargă la congresul ALDE, mi se pare o coincidenţă“, a mai spus Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite