Dragnea cere Ministerului de Finanţe un control la Administraţia Prezidenţială

Dragnea cere Ministerului de Finanţe un control la Administraţia Prezidenţială

Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că Ministerul de Finanţe ar trebui să facă un control la Administraţia Prezidenţială, motivul fiind „facturile“ acestei instituţii, sugerând că nu ar exista o transparenţă la Palatul Cotroceni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„După conferinţa de presă, s-au introdus 20 şi ceva de milioane de lei facturi. Dacă le ţineau la sertar, nu era legal. Dacă le-au făcut atunci, trebuie văzut de ce. Trebuie să vedem unde au fost facturile alea. E obligatoriu să se facă un control, în câteva ore să vii cu 20 de milioane, ridică un semn de întrebare. Ministerul de fFnanţe ar trebui să facă controlul“, a afirmat Liviu Dragnea, la RTV, joi seară. 
 
Social-democratul a subliniat şi faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar putea să încerce să dea „jos Guvernul, chiar şi prin violenţă“.  
 
„Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar şi prin violenţă pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a mai declarat liderul PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: