Dragnea, avertisment pentru Dăncilă: Să nu uite de ce a fost pusă acolo. Nu am relaţii personale cu premierul, am relaţii personale doar cu femeia pe care o iubesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la „Adevărul Live” despre relaţia sa cu premierul Viorica Dăncilă spunând că până acum s-a conformat criteriilor. Acesta a transmis apoi un avertisment pentru cei care ajung la guvernare: „să nu uite pentru ce au fost puşi acolo”.

Întrebat despre foştii premieri, Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, liderul PSD a explicat că cei doi „nu mai aveau conexiune cu partidul” şi că Viorica Dăncilă, până acum, s-a conformat criteriilor PSD.

„Unii ajunseseră în situaţia în care nu mai aveau conexiune cu partidul. Nu poţi să faci un guvern politic şi de a doua zi să spui că eşti tehnocrat. Să spui că nu mai e bun programul de guvernare. Am avut divergenţe cu un premier pe transferul de contribuţii. Care s-a dovedit o măsură senzaţională. 90% din cei care o huleau nu aveau habar despre ce e vorba. Bugetul asigurărilor sociale are excedent. Până acum, bugetul pentru pensii avea deficit”, a declarat Dragnea.

Acesta a mai explicat, vizavi de relaţia cu Viorica Dăncilă, că va analiza după alegerile europarlamentare dacă şi-a făcut treaba şi le-a transmis membrilor PSD că dacă vor ajunge la guvernare aceştia nu trebuie să uite „pentru ce au fost puşi acolo”.

„Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce au fost puşi acolo. A fost pusă acolo (n.red.: Dăncilă) pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a subliniat preşedintele PSD.

Urmăreşte  interviul integral: Dragnea, despre proces: Nu am emoţii, pentru că sunt nevinovat. Nu poate nimeni să oprească speculaţiile. CCR trebuia să judece o speţă destul de clară

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite