Dragnea, atac la Viorel Hrebenciuc: Face conduceri, dă jos conduceri din PSD, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie. Încearcă să se reşapeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea n-au fost niciodată prieteni
Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea n-au fost niciodată prieteni

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că Viorel Hrebenciuc a încercat să-l dea jos de la conducerea partidului. Potrivit unor surse politice, Hrebenciuc i-ar fi promis lui Adrian Ţuţuianu că-l va pune şef la PSD, însă Dragnea a aflat de discuţii, l-a scos pe Ţuţuianu din Guvern şi l-a tras pe linie moartă în partid.

„Nu sunt comploturi în PSD, pentru că marea masă de partid, membrii de partid au înţeles din 2016 că arma noastră principală este liantul, unitatea partidului. În schimb, sunt oameni care, de-a lungul anilor, au practicat tot felul de manipulări, să spunem, şi încearcă şi acum să se reşapeze, gen Viorel Hrebenciuc. Vorbeşte cu tot felul de membri, face conduceri, dă jos conduceri din PSD, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie. Din ce în ce mai puţini se lasă păcăliţi. E trist că a ajuns în situaţia asta”, a declarat Dragnea la România TV.

”Sunt mai mulţi oameni care mi-au spus şi nu au inventat. Au fost mai multe întâlniri organizate de domnul Viorel Hrebenciuc, care vorbea că trebuie să fie schimbată conducerea PSD. Îmi pare rău că nu a înţeles, lucrurile în partid s-au schimbat.”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat când au avut loc întâlnirile, dacă s-au întâmplat în timpul sau după moţiune, preşedintele PSD a răspuns: ”Şi înainte, şi în timpul, şi după. Când mai apare o chestie în presă că mi se întâmplă mie ceva apar aceste întâlniri. Nu e o problemă, partidul funcţionează altfel. PSD nu mai e partidul în care PSD e a lui ăla. Eu am deschis foarte mult partidul.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite