Dragnea, atac la Iohannis: Nu cred că poate fi bănuit de foarte multă inteligenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la argumentele preşedintelui Klaus Iohannis pentru respingerea nominlizărilor făcute de PSD pentru portofoliile Justiţiei, Fondurilor Europene şi pentru Românii de pretutindeni, că un preşedinte care nu mai ştie întrebările pe care le-a adresat poporului la referendum nu poate fi bănuit de foarte multă inteligenţă când inventează nişte motive pentru a refuza nişte miniştri.

„Argumente proaste, bătaie de joc. Un preşedinte care nici măcar nu mai ştie întrebările pe care le-a adresat poporului român, pe care îl cheamă la referendum, nu cred că poate fi bănuit de foarte multă inteligenţă atunci când inventează nişte motive pentru a refuza nişte miniştri. Motivul principal este că el doreşte ca acest Guvern să fie blocat, întârziat prin orice mijloc. Pentru că este disperat şi el, şi slugile lui, că România creşte”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Klaus Iohannis a anunţat că miercuri a trimis refuzul său scris pentru cele trei remanieri propuse în aprilie. Preşedintele a lansat un nou atac la adresa PSD, afirmând că, pentru acest partid e mult mai important să-i fie bine lui Dragnea decât să-i fie bine României sau să le fie bine românilor.

Preşedintele a spus că, pentru că Dragnea şi alţii au probleme reale cu justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei, şi atunci, cum liderul PSD nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană.  De asemenea, ]n cadrul aceleiaşi declaraţii de presă, preşedintele a ezitat când enunţa întrebările de la referendum, acest lucru fiind interpretat de Liviu Dragnea privind necunoa;tere a întrebărilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite