Dragnea, atac la funcţionarii statului, în emisiunea „Viaţa satului“. Ce spune liderul PSD de „hârţogarii“ care nu dau banii la timp agricultorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea. FOTO Facebook Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în emisiunea Viaţa satului, difuzată duminică de TVR 1, că în instituţiile statului sunt mulţi „hârţogari” care le pun beţe în roate agricultorilor.

„Sunt mulţi funcţionari, hârţogari care nu-şi dau seama ce înseamnă o anumită perioadă în agricultură sau în zootehnie. Sunt buni banii, dar una e să îi am când pot să achiziţionez ce-mi trebuie, una e să-i am după şi atunci când aveam nevoie nu-i pot folosi. (...) Dacă îmi dă banii peste trei luni de zile în decembrie, ianuarie, de unde să cumpăr? Chiar dacă văd banii, eu n-am bani în pungă şi atunci de unde să cumperi furaje pentru animale pe timp de iarnă”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a afimat în interviul dat la TVR şi faptul că Legea dublului stardar se va aplica şi produselor româneşti, pentru că nu autorităţile nu pot fi permisive cu cei care grăbesc coacerea legumelor. 

„Legea dublului standard, care va fi adoptată în curând, va fi valabilă pentru oricine, nu doar pentru produsele străine. Nu putem permite ca unii să dea la coadă la roşii”, a afirmat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite