Dragnea, atac dur la Ponta: Văd o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Nu se dărâmă casa de la un şobolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, „atitudinea de şobolan a doi foşti premieri ai partidului", referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că "nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani“.

„Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari. 

Fostul premier a mai spus că au fost colegi din PSD care au dorit să se înscrie în Pro România, fiind însă refuzaţi, deoarece Ponta nu-şi doreşte „baroni”.

A doua persoană la care se referă Dragnea făcându-lşobolan ar putea fi Mihai Tudose, despre care surse politice susţin că ar fi curtat de Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite