Dragnea, atac la adresa lui Iohannis: Când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr îţi e frică

Dragnea, atac la adresa lui Iohannis: Când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr îţi e frică

Liviu Dragnea. FOTO Mediafax / Dobre

Liviu Dragnea l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis că nu l-a revocat din funcţie pe Augustin Lazăr şi l-a acuzat că are „şase case furate“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Lui Iohannis i-a fost frică de Lazăr. Cum să-l revoce? Când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr îţi e frică“, a declarat Liviu Dragnea, la alegerea noului lider al filialei PSD Iaşi. 
 
Mai mult, Liviu Dragnea a pasat vina pensiei pe care o va lua Augustin Lazăr pe Klaus Iohannis, pentru că nu l-a revocat şi astfel fostul procror general ar avea dreptul la o pensie ridicată. 
 
„Spunea cineva ieri: cum e posibil să iasă cu o pensie aşa de mare. Uite că e posibil. Când am mărit pensiile, le-am mărit pentru cei buni şi cei răi. Iohannis ar fi putut să facă diferenţa“, a completat liderul PSD.  
 
De asemenea, preşedintele PSD a subliniat că penalii nu sunt în PSD, ci în altă formaţiuni. 
 

Dragnea, despre numirea noilor miniştri: Am înţeles că abia marţi preşedintele ar da un semn de viaţă. Nu ştiu dacă dă un răspuns

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: