Dragnea a anunţat cine merge la consultările de vineri cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iohannis si Dragnea

La consultările de la Cotroceni pe tema referendumului, PSD va fi reprezentat de Eugen Nicolicea şi alte două persoane, care vor fi anunţate vineri dimineaţă, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a anunţat, joi seară, că la Palatul Cotroceni va participa o delegaţie de trei persoane.

"Mâine o să meargă trei persoane. Domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni. La ora 9.00 va primi faxul. Cred că vor fi nişte persoane care să îi placă foarte mult. Mâine la 9.00 o să afle, la 11.00 o să se întâlnească. Dacă nu îi primeşte problema dumnealui. Din câte ştiu eu colegii s-au pregătit", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, menţionând că din delegaţie nu vor face parte Florin Iordache, Robert Cazanciuc sau Olguţa Vasilescu. În schimb, a precizat că va fi o surprinză plăcută chiar şi pentru Klaus Iohannis.

 „Acum am hotărât să meargă doar bărbaţi. Sunt nişte oameni cu care chiar cred că e compatibil”, a conchis Dragnea.

Întrebat dacă se va vota la referendumul din 26 mai, liderul PSD a anunţat că probabil va participa.

"Cred că da. O să văd. Oricum mă duc la alegeri. Dacă iau buletinul o să văd. Mulţi oameni de bună credinţă se întreabă de ce se mai cheltuie milioane de euro dacă toată lumea e de acord cu asta", a completat Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis are vineri consultări cu PSD pe tema situaţiei în justiţie. Şi ALDE a fost invitat la consultări, tot vineri, însă Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că partidul său nu va participa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite