Dragnea îl ameninţă pe Toader cu remanierea: Ministrul Justiţiei este pe un loc al PSD. Comitetul Executiv va decide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea a lansat un nou avertisment către Călin Popescu Tăriceanu şi Tudorel Toader. Dragnea i-a amintit liderului ALDE că Ministerul Justiţiei revine PSD, deci social-democraţii vor decie dacă-l remaniază sau nu pe Toader. Liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader să modifice prin ordonanţă de urgenţă una dintre legile Justiţiei, cu speranţa că va nimeri la un complet de judecată mai favorabil, susţin surse politice pentru „Adevărul“.

„Am vorbit cu domnul Tărirceanu ieri: ministrul Justiţiei este pe un loc al PSD. Negocierea a fost foarte clară când s-a format Guvernul. Sunt patru ministere asumate de ALDE: Energie, Mediu, Externe şi Relaţia cu Parlamentul. Celelalte ministere sunt asumate de PSD şi decizia va fi a Comitetului Executiv“, a spus Liviu Dragnea la Parlament. 

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, se impune remanierea lui Toader, liderul PSD a răspuns: „Eu o să-mi spun părerea în CEX. Îi las pe alţii să vorbească la TV“. 

Liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader să modifice prin ordonanţă de urgenţă una dintre legile Justiţiei, cu speranţa că va nimeri la un complet de judecată mai favorabil, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Pe scurt, Dragnea vrea o ordonanţă de urgenţă pentru propria urgenţă penală. Şi Parlamentul s-a activat în favoarea lui Dragnea. Iată cum se împart judecătorii care vor decide soarta liderului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite