Dragnea îl ameninţă pe Toader cu remanierea: Există o stare de nemulţumire în PSD. Lucrurile trebuie tranşate. Mă abţin să dau replici

Dragnea îl ameninţă pe Toader cu remanierea: Există o stare de nemulţumire în PSD. Lucrurile trebuie tranşate. Mă abţin să dau replici

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor decide zilele viitoare dacă îl păstrează pe Tudorel Toader în funcţia de ministru al Justiţiei. „Există o stare de nemulţumire în rândul parlamentarilor PSD care trebuie lămurită“, a spus Liviu Dragnea. Mai mulţi social-democraţi se simt sfidaţi de Tudorel Toader, susţine liderul PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Există o stare de nemulţumire în rândurile parlamentarilor PSD care trebuie lămurită. Vom discuta cu domnul Tăriceanu şi doamna Dăncilă, ori vineri, ori luni. Lucrurile trebuie tranşate şi limpezite într-un fel sau altul. Au fost declaraţii contradictorii. Sunt nişte decizii luate în CEX care trebuie lămurite. Deocamdată mă abţin să dau replici“, a spus LIviu Dragnea, întrebat dacă Tudorel Toader va fi schimbat din Guvern.  

Întrebat cum comentează decizia UDMR de a nu-l mai suţine pe Toader, liderul PSD a spus: „Nu am ce să le reproşez celor din UDMR. Cu UDMR avem o relaţie corectă, care a funcţionat foarte bine în cei doi ani de guvernare“. 

Întrebat dacă împărtăşeşte opinia deputatului PSD Cătălin Rădulescu, potrivit căreia Tudorel Toader sfidează PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Pe mine nu. Dar nu e doar părerea lui Cătălin Rădulescu“. 

Camera Deputaţilor nu a mai votat moţiunea simplă depusă de Opoziţie împotriva ministrului Justiţiei. Motivul: deputaţii PSD au lipsit, intenţionat, din plen, iar Opoziţia nu a reuşit să adune cvorumul de şedinţă.  Votul va fi reluat săptămâna viitoare. Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea i-a cerut lui Tudorel Toader să vină cu ordonanţa pe Codurile penale zilele viitoare, în caz contrar PSD nu-l va salva de moţiunea PNL. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: