Dragnea: „Îmi doresc ca Blaga să intre în Parlament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea îl direşte pe Vasile Blaga în Parlament FOTO Adevărul
Liviu Dragnea îl direşte pe Vasile Blaga în Parlament FOTO Adevărul

Liviu Dragnea a declarat, luni, că, personal, şi-ar dori ca liderul PDL Vasile Blaga să intre în Parlament, întrucât ar putea fi omul cu care se poate comunica serios.


„Mi-aş dori ca Vasile Blaga să intre în Parlament. Opinia mea personală e că Vasile Blaga e un om cu care poţi comunica. Pe noi ne interesează atât să avem o coabitare şi o colaborare instituţională corectă cu Traian Băsescu, iar pe de altă parte să încercăm noi să construim o relaţie putere-opoziţie normală, modernă, firească. Opinia mea personală e că Vasile Blaga ar putea fi omul cu care putem comunica serios ca preşedinte al PDL“, a spus Dragnea.

Coordonatorul campaniei ARD Adriean Videanu a declarat luni că atât Vasile Blaga, cât şi Mihai Răzvan Ungureanu au şanse să obţină mandatele de parlamentari.

„Nu putem avea o situaţie exactă a repartizării mandatelor, domnul Blaga are şanse să intre în Parlament. Sunt şanse să intre şi domnul Ungureanu şi domnul Blaga“, a precizat Videanu, întrebat dacă Vasile Blaga va intra în Parlament.

Videanu a mai spus că abia după ce ARD va număra 96-97% din secţiile de vot poate spune cu aproximare care sunt mandatele în Parlament, restul fiind speculaţii. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite