Dragnea: Pe 29 iulie va fi un meci între Băsescu şi România reală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a vorbit, vineri seara, în cadrul emisiunii "Vorbe Grele" despre referendumul de pe 29 iulie care va fi un "meci între Traian Băsescu și români". În plus, Dragnea a declarat că familia lui a primit amenițări și i-a transmis un mesaj de încurajare fiului său, spunându-i că va lupta pentru familia sa până la ultima picătura de energie.

"Trăim într-o ţară în care realitatea te tulbură de dimineaţă până noaptea, în care există foarte multă răutate şi nesiguranţă. (n.r - referendumul) Eu îl văd ca pe un meci între Traian Băsescu şi români. Pe 29 iulie va fi un meci între el şi România reală, nu cea a lui Macovei, şi în acest meci eu ţin cu românii", a declarat Dragnea la Antena 3.

Secretarul genetal al PSD a menționat că problema lui cu Traian Băsescu este de natură personală.

"Am o problemă personală cu acest domn Băsescu. Vreau să vă spun ceva și să-i spun ceva. Ca de obicei, a fost prost informat și manipulat. Dar incepând de marți seara, este numai problema dumnealui. Faptul că și-a permis să târască memoria tatălui meu într-o mizerie politica mă face să nu-l uit niciodată. Nu-i niciun fel de amenințare, așa ceva nu se face. Eu acestui om nu i-am făcut niciodată rău. Dar faptul că pe tata nici macar nu-l lasă să se odihneasca...Tatăl meu a murit în 2004, eu am plecat din PD în 2001. Nu vreau să comentez mai mult. Eu niciodată nu mi-am permis să atac familia unui politician. Chiar dacă a fost vreun subiect spumos, de atacat politic, m-am abținut", a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, Dragnea adeclarat că familia lui a primit amenințări, în ultima perioadă și i-a transmis un mesaj de încurajare fiului său.

"Eu nu i-am amenințat familia, însă eu am primit amenințări. Acum trei săptămâni de zile - o lună, s-a dorit ca cineva din familia mea să fie arestat. Nu pot detalia. Dar le transmit tuturor să se limiteze la mine. Și spun acum ceva pentru fiul meu, să înțeleagă că este mare, că trebuie să fie mândru de mine și că o sa mă lupt până la ultima picatură de energie pentru ca el și sora lui să trăiasca într-o țară liberă. Începând de marți, pentru mine nu mai există limită. Și n-am nimic personal cu cineva. Dar în condițiile în care fetița mea vorbește la telefon cu prietenul ei și la un moment dat spune: 'asta nu ți-o mai pot spune la telefon'...Eu m-am îngrozit. Ăsta este statul și țara în care trăim. Nu știu dacă acest om și-a dorit să aduca România aici. Nu știu dacă s-a gandit că o să creeze un sistem monstru, cu care să terorizeze populația României. Vreau să mai spun ceva tot pentru fiul meu: Să țină minte ce i-am spus tot timpul. Că și eu, ca orice român adevărat, sunt născut să mor în picioare. Pentru că românii sunt născuți să moară în picioare.

Dragnea a conchis spunând că tinerii sunt cei care vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu.

"Să țineți minte ce vă spun în seara asta. Vor veni foarte mulți tineri la referendum. Ceea ce se întâmplă acum pe internet este ceva devastator. Tineri care se încurajează să vina la vot. Și așa cum ei au scăpat România la Revoluție de un regim dictatorial, altă generație de tineri va încheia acest proces. Închei spunând că nu mă sperie niciun fel de amenințare. La mine reacția este inversa", a spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite