Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea prezenta bucureştenilor echipa pentru primării şi consilii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, FOTO David Muntean
Liviu Dragnea, FOTO David Muntean

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, după alegerea lui Robert Negoiţă la şefia filialei social-democrate din Bucureşti, că acesta va avea toată susţinerea sa şi, împreună cu conducerea partidului, va putea prezenta, până la 1 decembrie, lista candidaţilor pentru alegerile locale.

"Robert, vei avea toată susţinerea mea pentru tot ceea ce vei dori să faci în organizaţia municipiului Bucureşti. Am încredere că împreună cu mine, cu toată conducerea naţională a partidului, într-un timp rezonabil, până la 1 decembrie, vom putea să prezentăm bucureştenilor echipa cu care venim în faţa lor pentru Primăria Capitalei, şase primari de sector, consilierii generali şi consilierii de sector", a declarat Liviu Dragnea, la Conferinţa organizaţiei PSD Bucureşti.

Dragnea a adăugat că îşi doreşte ca listele cu candidaţi, atât pentru Bucureşti cât şi din ţară, să fie stabilite după o analiză "extrem de serioasă".

"Noi să propunem o echipă care să dea garanţie cetăţenilor că acest oraş se va dezvolta cum a făcut până acum. (...) Aş vrea ca listele de la candidaturile de la locale, nu numai pentru Bucureşti, ci pentru toată ţara, să fie stabilite după o analiză extrem de serioasă, după o pregătire extrem de serioasă, candidaţii să îndeplinească câteva condiţii, să fie cinstiţi, să fie oneşti, să fie buni administratori, să poată să genereze încredere către cetăţeni şi să aibă o pregătire în ceea ce înseamnă administraţie publică", a arătat el.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că societatea românescă nu "prea" mai acceptă compromisuri, pentru că a fost "minţită prea mulţi ani".

"Nu ne permitem ca, în anul 2016, PSD, care are cea mai bogată resursă umană, să vină în faţa cetăţenilor cu oameni care nu îndeplinesc cumulativ aceste condiţii. Chiar dacă vor fi şi supărări, trebuie să înţelegem că societatea românească a ajuns într-un stadiu în care nu prea mai acceptă compromisuri. Au fost prea mulţi ani în care au fost minţiţi de către cei de tipul de care vorbea Robert, hăhăiţi, glumeţi, mincinoşi, răi, hoţi, oameni care nu au avut un Dumnezeu, oameni care au vrut funcţii de dragul funcţiei. PSD să propună oameni care în urma lor să lase ceva", a mai spus Dragnea.

Conferinţa Organizaţiei PSD Bucureşti l-a ales, joi, în unanimitate, pe Robert Negoiţă în funcţia de preşedinte al acestei filiale social-democrate.

Primarul Sectorului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD Bucureşti.

El o înlocuieşte în această funcţie pe Ecaterina Andronescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite