Dorel Vişan îl laudă pe Ponta: Este singurul candidat care a marcat jertfa lui Brâncoveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Dorel Vişan l-a lăudat pe premierul Victor Ponta, pentru participarea sa la slujba care a comemorat împlinirea a 300 de ani de la moartea domnitorului Constantin Brâncoveanu şi a celor patru fii ai săi, oficiată de Patriarhul Daniel la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti.

"Ţara trebuie aşezată pe normele noastre naţionale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume", a afirmat Dorel Vişan în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Laudele lui Dorel Vişan au continuat. "Sunt mai multe drumuri pentru preşedinţie, dar este o singură cale. Este calea omului care are puterea de a nu lucra pentru un scop despre care ştie de la început că nu este bun. (...) Din câte se vede, sunt foarte puţine posibilităţi de a se schimba prezidenţiabilii noştri. Preşedintele trebuie să aibă şase calităţi: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj şi strategie. Dintre toţi candidaţi, singurul care are strategie este Victor Ponta", a mai spus Dorel Vişan.

Victor Ponta a participat sâmbătă, 16 august, la liturghia oficiată de Patriarhul Daniel la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Martiri Brâncoveni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite