Domnul Alexandru Cumpănaşu perorează

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am publicat marţi pe site-ul „contributors.ro” un comentariu despre mai mult decât strania alianţă dintre dl. Alexandru Cumpănaşu şi jurnalistul Ion Cristoiu.

Cine este dl. Cumpănaşu ? Un ins recomandat drept preşedintele unui ONG care se zice că ar milita pentru modernizarea României, auto-intitulat expert în politica externă fiindcă a făcut nu mai ţine minte la ce post de televiziune o emisiune aparţinând domeniului, aspirant la statutul de candidat la preşedinţia României şi zis unchi îndurerat al sărmanei adolescente Alexandra Măceşanu, Aceasta din  urmă victimă nu doar a aşa-numitului “monstru din Caracal”, ci îndeosebi a neputinţei instituţiilor Statului Român. 

Observam în respectivul comentariu amploarea operaţiunii de PR pe care o face în favoarea d-lui Cumpănaşu fondatorul Evenimentului zilei. Dl. Cristoiu îl însoţeşte mai peste tot, la orice televiziune pe dl. Cumpănaşu, se erijează în co-moderator, dacă nu poate fi prezent fizic, intervine telefonic. Aceasta după ce l-a glorificat pe respectivul domn, după ce l-a declarat campionul luptei împotriva nemernciei din Poliţie, Procuratură şi Servicii, după ce l-a sfătuit şi apoi chiar i-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţie.

S-a întâmplat să public comentariul cu pricina fără a şti că dl. Cumpănaşu suferise cu doar câteva ore înainte un preinfract în studiourile postului România tv care face rating serios vorbind  vrute şi nevrute despre tragedia de la Caracal. Nu am ştiut  fiindcă nu mă uit deloc la respectiva murdară, fetidă reîncarnare a OTV. Televiziunea mega-escrocului Sebastian Ghiţă ale cărei acţiuni mizere şi manipulatorii nu sunt sancţionate aşa cum s-ar cuveni de CNA-ul de partid. Dar la ce să te aştepţi din partea d-nei Monica Gubernat şi a domnilor Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu sau Radu Călin Cristea?

La aflarea veştii că dl. Cumpănaşu a avut probleme, am avut un moment în care am regretat sus-menţionata publicare. Pare-se însă că nu a fost mai-nimic, dacă nu cumva la mijloc a fost chiar o sinistră operaţiune de PR al cărei rost a fost acela ca românii să fie încă şi mai sensibili la eroismul şi sacrificiul d-lui Cumpănaşu. Nu de alta dar, iată, dl. Cristoiu însuşi a observat în comentariul publicat miercuri pe cristoiublog că interesul pentru “cazul Caracal” a început să se cam sleiască, locul lui fiind luat de ceea ce se întâmplă în la fel de mizera politică românească.

Dl. Cristoiu profeţea că vom avea parte foarte curând de o revenire, de o resuscitare a chestiunii. Cred că cel puţin acum creatorul Bulinei roşii are dreptate. Fiindcă în mod bizar tragedia de la Caracal a avut drept efect o anume creştere în sondaje a PSD. Şi PSD ştie să profite de orice ocazie posibilă.

Tot miercuri l-am văzut la televizor bine, mersi, şi nu oriunde, ci la un program de ştiri al seriosului Digi 24, chiar pe dl. Alexandru Cumpănaşu. Care tuna şi fulgera precum o făcea odinioară azi repauzatul întru Domnul Corneliu Vadim Tudor. Dl. Cumpănaşu nu cerea trageri în ţepe, ci nici mai mult, nici mai puţin decât arestări. Voia să vadă trimisă la ocnă întreaga familie a lui Gheorghe Dincă. Văzând că i-a mers atunci când a dat ordine INML şi ministrului Justiţiei, Ana Birchall, dl. Cumpănaşu s-a obrăznicit. Pozează în justiţiarul absolut, se închipuie un nou Robespierre, crede că i se poate îngădui totul. Duce multă lume de nas. Păcăleşte, minte, înşală. Ce am putea face noi? Simplu. Să îl lăsăm pe mai departe să peroreze, dar şi să îl lăsăm să o facă în gol. Adică să nu ne mai uităm la el, să îl lăsăm şi pe el, dar şi România tv fără audienţă.

Comentariu publicat concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite