Doi candidaţi PNL şi-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primăria Capitalei strânge semnături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, şi Răzvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6, şi-au depus, astăzi, candidaturile, fiins încoţiţi de Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Prin urmare, PNL a renunţat la ideea ca totţic ei şapte candidaţi să-şi depună candidaturile în aceeaşi zi.

„Am depus 11.112 de semnături. Marele proiect al meu pentru sectorul 6 se numeşte 'Regenerarea urbană a sectorului 6' şi cuprinde trei elemente principale: reabilitarea spaţiului fizic al sectorului 6, îmbunătăţirea vieţii sociale — şi aici sunt incluse toate proiectele legate de învăţământ, şcoli, de asistenţă socială — şi dezvoltarea economică a sectorului 6, ca o componentă principală pentru sporirea veniturilor la bugetul local“, a declarat Mironescu după depunerea candidaturii la sediul Primăriei de sector, potrivit Agerpress.

La rândul său, Alexandru Nazare şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1, arătând că a constatat că locuitorii îl regretă pe fostul primar Andrei Chiliman. „Să ştiţi că lumea e foarte îngrijorată de situaţia primarului Chiliman. Bucureştenii îl iubesc foarte mult. Oamenii din sectorul 1 ţin foarte mult la acest primar, pentru că au văzut cum viaţa lor s-a schimbat în bine în timpul administraţiei acestui primar. L-au văzut des în stradă şi îl respectă. Nu putem să interpretăm sau să speculăm decizii ale justiţiei. Aşteptăm să vedem care e verdictul justiţiei, dar este incontestabil faptul că primarul Chiliman a avut rezultate şi sectorul 1 a ajuns aici datorită muncii dumnealui“, a precizat Nazare, potrvit sursei citate.

El a subliniat că vrea să păstreze ceea ce este bun din moştenirea fostului primar, astfel încât „să nu se aleagă praful de o muncă de zece ani de proiecte începute“.

Când Marian Munteanu era candidatul PNL la Primăria Capitalei, conducerea dorea ca toţi cei şapte candidaţi să-şi depună, în acelaşi timp, candidaturile. Ulterior, doi dintre candidaţii de la Sectoare nu au vrut să se asocieze cu Marian Munteanu, ceea ce a şi declanşat mai multe nemulţumiri la adresa sa în interiorul partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite