Doctorul Victor Ponta, mesaj pentru elevi la începutul noului an şcolar: „Să studiaţi cu atenţie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
victor ponta foto marian iliescu

Prim-ministrul Victor Ponta, doctor în Drept, le-a urat, luni, mult succes elevilor care încep şcoala şi i-a sfătuit să studieze cu atenţie în noul an.

Liderul de la Palalatul Victoria nu a uitat să le adreseze elevilor un mesaj de încurajare odată cu începerea noului an şcolar nici în această toamnă

„Mult succes elevilor care încep astăzi un nou an şcolar! Să studiaţi cu atenţie, să treceţi testele cu note mari şi să ascultaţi de sfaturile părinţilor şi profesorilor, pentru că ei vă vor binele! Iar pentru cei cu gândul tot la vacanţă, prima va fi de pe 31 octombrie (pentru învăţământul primar)“, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.

Şeful Guvernului i-a încurajat şi pe profesori, în acelaşi mesaj.  „Un gând bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul să decurgă bine şi pentru dedicarea de care dau dovadă faţă de generaţia tânără!“, adaugă Ponta care îşi încheie mesajul printr-o nouă încurajare:  „Vă doresc tuturor un an şcolar de succes, cu multe împliniri şi bună înţelegere!“.

Citeşte şi: 

Mesajul ÎPS Nifon Mihăiţă, cu ocazia începerii noului an şcolar 

ÎPS Nifon Mihăiţă, arhiepiscopul şi mitropolitul Târgovişte, a ţinut să transmită un mesaj cu ocazia începerii anului şcolar 2015-2016. Nifon a vorbit despre rolul pe care ar trebui să îl aibă şcoala în dezvolarea elevilor, dar şi despre rolul Bisericii Ortodoxe în "aprofundarea spirituală şi culturală".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite