„Divinitatea” a dat undă verde înlocuirii lui Orban de la conducerea PNL

Nu cred că Rareş Bogdan ar fi avut ieşirea de duminică, de la postul TV Aleph News, fără acordul „divinităţii”, adică al preşedintelui Iohannis. Fostul „number one” pe lista de la europarlamentare n-ar fi îndrăznit o aşa operaţie delicată fără să aibă spatele acoperit. S-au adunat multe în defavoarea lui Orban. Modul în care a negociat împărţirea ministerelor în coaliţie, modul în care împarte acum funcţiile importante în stat.
Intre sobolanii rosii si cei galbeni nu exista nicio diferenta: cum ajung la un ciolan, cum se sfâșie intre ei..! Numai cineva cu grave probleme la mansarda mai poate crede in gargara propagandistica referitoare la faptul ca membrii celor doua mafii nationale, PNL si PSD, atunci cand candideaza si/sau ocupa vreun post in organigrama bugatara, o fac cu gandul la ”Patrie si Popor”..!:))
”O tara sleita, înecata de plata împrumuturilor care asigura viitoarele împrumuturi care asigura platile necesare nemiscarii economiei, un teritoriu parasit de proprii cetateni si o cultura îndobitocita de propriile scoli s-au aliniat la vrerile si la principiile noii credinte. Corcit si caznit, ne-am convertit. Am dat, iar, totul pe o dogma care hraneste slugi.” Traian Ungureanu) ”Regimul actual (limberalo-iohannisto-neosecuristic-n.m.) este prostocratic nu pentru ca ar fi al celor multi, ci pentru ca este al unor neispraviti selectati fara cetateanul simplu care este, în definitiv, fiecare. Este un regim securist – cel mai securist dupa 1989! – în care s-au “recuperat” tehnici detestabile ale national-socialismului si comunismului. Ostracizarea pluralismului, controlarea de sus a justitiei, guvernare prin stari de alerta, instrumentarea serviciilor secrete si pervertirea valorilor Europei postbelice se dezvaluie tot mai mult ca miez al regimului. Cine compara matur faptele, își da seama cât de incapabili sunt decidenții României actuale sa asigure un stat democratic, inovativ si responsabil si sa-l reprezinte. Iar o astfel de incapacitate se platește din greu.” (Andrei Marga)
Comentariu neaprobat.
mai traiesti? Speram ca totul s-a rezolvat cu covid...se pare ca nu si pentru cozile de topor
Comentariu neaprobat.
Hei,vanatorule,salutari. M-ai dat gata cu citatul din traian ungureanu. Pai ala e un vierme gretzos,trebuie sa te feresti de el nu sa-l citezi.
Bloggerul Vlaston isi descalifica pamfletul simplist cu analogii polemice de josnica factura: Il comoara pe Orban cu infractorul Dragnea si indrazneste sa puna semn de echivalenta intre jalnica analfabeta slugarnica Dancila si eminentul economist Catzu. Auto-Erijat in expert economic, bloggerul Vlaston besteleste politica financiara a tarii in stilul ridicol al sputnik.md, poticnindu-se tocmai cand era sa ne recomande, cum sa facem totul mult mai bine, ba chiar si pe cine ar trebui sa aleaga Congresul PNL ca Presedinte de partid. Pacat! Discursul aristotelic impune si expunerea solutiei si indemnul la fapte, dar pamfletul in discutie nu este nici discurs si nici aristotelic, ci inca un pamflet scremut al bloggerului Vlaston.
Noua penelea ( o pedelea vopsită) primește ”Larevedere !”de la perdeluța lui petrov dar acum sub hOrban cobzarul. Gata și cu peneleaua! ...e pe drumul țărăniștilor din anul 2ooo. Am avut cel mai vechi partid liberal din Europa. Adio penele! Să ne trăia ciordăcul dă căși dîn ardial și franțuzoicile cumințeniei pământului! Adio penelea!
vaselina furtdecai te repeti, postand multiplu aceleasi scalambaieli nátànge pentru scoala ajutatoare. Crezi chiar, ca o prostie repetata devine cuvant chibzuit? Aici nu este Sputnik.md, nu sunt nici cretinii, carora va adresati voi intre doua boráturi, acolo.
Stefan Vlaston Ii reprosati lui Orban si situatia economica si ne-cresterea pensiilor cu 40%. In primul rand, situatia economica a fost mostenita, iar apoi afectata de pandemie. In al doilea rand, cresterea pensiilor cu 40% ne-ar fi adus la sapa de lemn. Ideea ca trebuia sa ia de la alte categorii sociale pentru a creste pensiile este tot aberanta. Ar fi produs diviziuni in societate intr-o perioada in care trebuia sa fim uniti. De unde sa ia? De la educatie? De la sanatate? "Eficientizarea" era misiune imposibila fara suport parlamentar, si, chiar presupunand ca s-ar fi redus cheltuielile, pensiile tot nu puteau fi crescute atat de mult intrucat veniturile bugetare au scazut in pandemie. Deja o crestere a pensiilor cu 15% este enorma avand in vedere ca multora venitul le-a scazut cu 100%.
vanatorule la ce continui sa vii cu ineptiile tale aici cand toti iti dau doar minusuri. tu gandesti?
hiero orice palma este un semn de atentie. Pentru narcisisitii iesiti la pensie, a fi ignorati este o tragedie. Deci el scrie, sperand masochist, ca va primi ocazional un sut in trecere.
Ce Orban ...ce Catzu ... ce Johanis .... Romanica este in curba ...tocmai schimba axa . Incet , discret si sigur , Romanica vireaza de pe axa Londra - Washington pe axa Berlin - Paris .... axa care se va conecta cu Beijing ....cu o ramificatie spre Moscova .
Da, trebuia să ia de la pensiile speciale, de la cei care în 24 de ore "prestează " 7 activitati obtinand pe luna 3 miliarde lei, prin impozitarea progresivă a salariilor si averilor, prin taierea sporurilor pt riscuri aberante, prin desfiintarea unor institute ce cercetari ca cea condusă de Emil Constantinescu, 16000lei salariu, care cerceteaza istoria Levantului(Orientul ), ,etc
Nu v-a plăcut PSD, Luați acuma PNL Davai CEC, davai moșie, Cașa-i în democrație. Data viitoare votați AUR și vom avea toți cămăși negre. La guler.