Discurs cu aluzii sexuale în Parlamentul României. „Domnule Bichineţ, sunteţi o ruşine pentru Parlament“; „Îmi cer scuze pentru cei care au râs ca nesimţiţii“

Discurs cu aluzii sexuale în Parlamentul României. „Domnule Bichineţ, sunteţi o ruşine pentru Parlament“; „Îmi cer scuze pentru cei care au râs ca nesimţiţii“

Deputatul Corneliu Bichineţ nu are probleme în a-şi expune punctul de vedere. FOTO Facebook Corneliu Bichineţ

Şedinţa de plen de marţi a fost un nou moment al discursurilor în care s-a ajuns la jigniri şi la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichineţ (PMP), iar acestuia i-a fost dată replică de deputatul Emanuel Ungureanu (USR), care l-a numit o „ruşine“ pentru Parlament şi i-a făcut nesimţiţi pe cei care au răs la „glumele“ lui Bichineţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

„L-am ascultat pe domnul Bacalbaşa (deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa - n.r.) şi vreau să vă spun că evoluţia discursului domniei sale este cât se poate de frumoasă. Acum două săptămâni a încorsetat-o pe colega noastră de la PNL cu nişte expresii nu tocmai potrivite, dar interesante de altfel. De unde sunt, eu domnule deputat, văd mai bine. Depinde din ce unghi o priviţi pe doamna Turcan. Eu vă spun că de acolo se vede foarte bine. Revenind la această problemă... Şi colegul de la PNL, un deputat foarte bun, medic mare, ginecolog, care a văzut multe la viaţa domniei sale, mi-a dat dreptate. O să vedeţi că toată presa diseară o să ia exact replica aceasta. Şi uite aşa devine Bichineţ celebru", a afirmat Corneliu Bichineţ, deputat de Vaslui, care înainte vorbise de „Mitul lui Acteon“. 
 
 
Preşedinţii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, nu au reacţionat. Singura replică la cele spuse de Bichineţ a fost dată de un deputat USR, Emanuel Ungureanu. „Domnule Bichineţ, sunteţi o ruşine pentru Parlament. Nu suntem toţi la fel. Îmi cer scuze şi pentru colegii parlamentari care au râs ca nişte nesimţiţi“, a declarat Ungureanu. 
 
Ulterior, Bichineţ a luat din nou cuvântul.„Mă străduiesc să mă comport omeneşte. Nu au aflat că aici se pot schimba şi replici. Uneori mai inteligente, alteori mai proaste. Am să citez din Iorga: «Să nu ataci niciodată replica prostului, pentru că te poţi trezi cu prostul în discuţie»“.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: