Directorul CNADNR, Mircea Pop, a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Pop, alături de premierul Victor Ponta. FOTO: gov.ro
Mircea Pop, alături de premierul Victor Ponta. FOTO: gov.ro

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că şeful CNADNR, Mircea Pop, şi-a dat demisia. Întrebat dacă vor urma şi alte demiteri la CNANDR, Ponta a răspuns: „Da. Sunt iute la demiteri".

UPDATE Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova a anunţat că interimatul la conducerea Companiei Naţionale pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale va fi asigurat de directorul demisionar, Mircea Pop, până la numirea unui nou management al companiei.
 

Potrivit premierului, atribuţiile privind gestionarea drumurilor naţionale vor fi preluate temporar de către directorul adjunct.

„Am primit raportul privind situaţia CNADNR, l-am chemat pe domnul Pop, el şi-a înaintat demisia, o să numim astăzi un director interimar. Şi-a dorit domnul Pop foarte tare. Eu am fost nemulţumit, nu de modul în care s-a desfăşurat activitatea de deszăpezire, pentru că sub coordonarea vicepremierului Dragnea s-au desfăşurat mult mai bine ca altădată, însă faptul că angajaţii muncesc, iar şefii stau la Bâlea la discuţii, mi s-a părut inacceptabil“, a precizat Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă vor urma şi alte demiteri în cadrul companiilor de stat, premierul a răspuns "Da, sunt iute la demiteri".

Joi, la Bâlea Lac, directori din CNADNR au participat la o şedinţă privind bilanţul pe anul trecut şi proiectul de buget pe 2013. Deoarece discuţiile au fost finalizate în cursul serii,  participanţii au plecat din staţiune în noaptea de joi spre vineri.

A doua zi, presa a relatat că şefii CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi.

Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea CNADNR pentru modul în care a prezentat informaţiile în Comandamentul de iarnă convocat vineri la Guvern, atenţionând că este veriga slabă şi că este ultima dată când acceptă această bâlbă naţională.

Ba, mai mult, la şedinţa Comandamentului, mai multe autorităţile locale au reclamat că nu au putut comunica eficient cu reprezentanţii CNADNR în ultimele zile, cu atât mai puţin în ultimele ore.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite