Diana Tuşa: Se vor face alegeri pentru filialele din Bucureşti unde vor ieşi aceiaşi oameni care au pierdut alegerile. Trebuie să-şi asume răspunderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Tuşa FOTO Eduard Enea
Diana Tuşa FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL Diana Tuşa a arătat că niciun liberal nu şi-a asumat eşecul înregistrat la alegerile locale la nivelul Capitalei, precizând că vor fi aleşi în fruntea filialelor de Sector aceeaşi oameni care au pierdut la alegeri.

”Este normal ca, atunci când greşeşti, să îţi asumi responsabilitatea. Nimeni nu şi-a asumat răspunderea. Nu poţi să mergi înainte făcând aceleaşi greşeli, ascunzând gunoiul sub preş. Am venit cu înnoirea clasei poltice, cu cotele de gen şi noi am fost primii care le-am încălcat. Am greşit, cei care au greşit să îşi asume”, a spus deputatul PNL Diana Tuşa.

”Cine a luat decizia privind candidaţii pe Bucureşti, trebuie să îşi asume răspunderea. Vă spun că nu preşedinţii de organizaţii au luat decizia, ci Comisia de unificare. Se vor face alegeri pe Bucureşti unde vor ieşi aceiaşi oameni care au pierdut alegerile”, a mai spus Tuşa.

Întrebată dacă a fost susţinută în şedinţă, de colegi, Diana Tuşa  a spus că public nu a fost susţinută, deşi au fost colegi care neoficial i-au transmis că are dreptate.  ”Am făcut apel la colegii care mi-au spus de-a lungul timpului că am dreptate şi le-am spus: «Ce faceţi, mă lăsaţi singură?» Mă vedeţi, sunt singură aici”, a mai precizat Tuşa. 

Deputatul Diana Tuşa a cerut, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, asumarea răspunderii de către întreaga conducere a partidului pentru rezultatul alegerilor locale din Bucureşti, inclusiv a deciziilor privind desemnarea candidaţilor la Primăria Generală şi sectoarele Capitalei, au declarat anterior pentru News.ro surse din partid. Diana Tuşa a vrut să fie candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, dar conducerea PNL a optat pentru Alexandru Nazare, care s-a situat după actualul primar Dan Tudorache şi după candidata USB, Clotilde Armand.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite