Diana Şoşoacă se prezintă ca „războinică” pentru „România suverană”. Anterior, senatoarea a jignit-o pe o colegă din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă, în variantă războinică. FOTO Facebook Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă, în variantă războinică. FOTO Facebook Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă şi-a pus la poza de profil de pe o reţea socială o caricatură cu ea având o atitudine de războinică. Tot miercuri, senatoarea a jignit-o în mod repetat pe o colegă din Parlament.

Diana Şoşoacă este în plină campanie de atragere de susţinători, mai ales în contextul discuţiilor despre Certificatul COVID şi despre intemsificarea campaniei de vaccinare. Pe Facebook, Şoşoacă şi-a pus o caricatură în care aceasta are atitudine de războinică. De altfel, Şoaşoacă s-a mai identificat cu „Xena, prinţesa războinică”, dar şi cu diferite personalităţi. 

Poza acesteia a strâns peste 15.000 de aprecieri în 7 ore şi peste 1.800 de comentarii, dar şi sute de distribuiri în mediul online.

Diana Sosoaca FOTO Facebook Diana Sosoaca

Anterior, senatoarea a făcut scandal în plenul forului superior: „Râme sunteţi! V-aţi ascuns prin Parlament ca râmele. Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a afirmat Şoşoacă.

Fosta membră a Alianţei pentru Unirea Românilor a mers şi ieri în plenul Camerei Deputaţilor pentru a-şi expune poziţia împotriva Certificatului COVID, deşi n-avea dreptul şi în acest for nu se dezbătea subiectul. 

Diana Şoşoacă a fost implicată, recent, într-un scandal cu o echipa de televiziune italiană, senatoarea fiind acuzată de sechestrare după ce părţile nu s-au înţeles asupra condiţiilor de realitare a unui interviu. Două dosare penale au fost deschise, iar soţul parlamentarului a fost pus sub control judiciar pentru ultraj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite