Diana Şoşoacă, despre asasinatul de la Arad: Este un avertisment şi pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă FOTO Diana Şoşoacă /Daniel Guta / Adevarul
Diana Şoşoacă FOTO Diana Şoşoacă /Daniel Guta / Adevarul

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că în anumite emisiuni s-a discutat că asasinatul de la Arad este un avertisment şi pentru ea. Senatoarea spune că a „trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an”.

Senatoarea a adus în discuţie la Metropola Tv cazul asasinatului de la Arad şi a atras atenţia că că s-a făcut o paralelă cu situaţia ei.

„Mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine. Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a afirmat senatoarea.

Aradul este în şoc după ce un om de afaceri, fostul socru al unui deputat PNL, a fost victima unui asasinat cu bombă. Maşina condusă de Ioan Crişan (66 de ani) pleca din parcarea unui supermarket în momentul în care a explodat. Primele concluzii ale anchetei arată că bomba a fost detonată de la distanţă, într-o reglare de conturi.

Luni, 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crişan şi-a pierdut viaţa, în categoria omurului cu premeditare.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite