Diaconu, despre fuziunea cu PNG: Mie nu-mi plac cocktail-urile de orice, nu susţin ideea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, joi, că nu susţine ideea intrării lui George Becali în partid, deoarece nu-i plac "cocktail-urile de orice" în politică.

Întrebat dacă ar susţine intrarea europarlamentarului George Becali în PNL şi cum s-ar vedea în postura de coleg de partid cu acesta, Diaconu a răspuns: "Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice", a comentat senatorul.
El a precizat că nu va susţine această idee.

Europarlamentarul George Becali a susţinut, într-o intervenţie la RTV, că în urmă cu trei-patru zile a avut o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.
El a relatat că i-ar fi spus liderului liberal că poate veni în PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmând ca sediul în valoare de 1 milion de euro să intre în proprietarea PNL.

Liderul PNL Puiu Haşotti afirmă, potrivit RFI, că nu este foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie, el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite