Diaconescu: Nu ştiu când va vorbi Băsescu. Va face declaraţii la momentul prielnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat duminică seara, la B1 TV, că nu ştie când Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă, prima de la întoarcerea sa la Cotroceni, însă a subliniat că preşedintele va face acest lucru "în momentul pe care îl va simţi prielnic".

"Ca orice politician cu experienţă va face o declaraţie publică atât de aşteptată în momentul pe care îl va simţi prielnic. Nu ştiu când va fi acest moment. În orice caz, va fi luni şi marţi reuniunea anuală a diplomaţiei. Marţi, vor veni conform tradiţiei de ani şi ani de zile şefii de misiuni ai României la Cotroceni. Sigur că există o serie de elemente de mesaj pe care le va transmite, având însă în vedere mai ales dimensiunile de politică externă pe care Preşedinţia urmează să le susţină în anul 2013 şi ceea ce reprezintă teme fundamentale de politică externă pe care România, de data aceasta, trebuie să le parcurgă în acest an", a declarat consilierul prezidenţial la B1 TV.

Cristian Diaconescu şi-a reluat postul de consilier prezidenţial a doua zi după ce Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu şi-a reluat atribuţiile pe 28 august, după 52 de zile de suspendare din funcţie.

În ultimele trei săptămâni, Traian Băsescu n-a făcut nicio declaraţie de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite