Diaconescu: Nu am fost ofertat pentru MAE, dar m-aş gândi la asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu, aşteptat să-şi explice gestul
Cristian Diaconescu, aşteptat să-şi explice gestul

Senatorul Cristian Diaconescu, proaspăt demisionar din PSD, a declarat ieri seară, la Realitatea TV, că nu va accepta să fie numit ambasador, însă dacă i se va propune postul de ministru de Externe se va gândi la această opţiune. El a precizat că  nu a primit nicio ofertă de la Traian Băsescu sau PDL de a prelua Ministerul Afacerilor Externe.

"Nu or să mă vadă ambasador", a răspuns Diaconescu la o întrebare adresată într-o emisiune Antena 3, referitor la faptul că ar putea fi numit ambasador la Paris. Ulterior, prezent la Realitatea TV, senatorul s-a contrazis dând de înţeles că nu exclude totuşi să preia un post de ambasador. "În Ministerul de Externe pe orice poziţie, e meseria mea", a spus el.

Citiţi şi:

Diaconescu: Monitorizarea mea a fost făcută de colegi din PSD şi se încearcă ascunderea acestei probleme sub preş

Întrebat dacă va face parte din Guvern, Diaconescu a răspuns: "Dacă voi face parte la un moment dat dintr-un Guvern este o chestie de opţiune".

Întrebat dacă a fost ofertat de Traian Băsescu sau de Emil Boc pentru postul de ministru de Externe, el a răspuns: "Nu, garantat nu", admiţând totuşi că în cazul în care ar fi contactat "s-ar gândi" pentru că "este meseria lui"

Senatorul PSD, Cristian Diaconescu, a demisionat ieri din PSD şi a anunţat că a trecut la independenţi ca urmare a monitorizării sale înainte de Congresul PSD în care s-a ales preşedintele partidului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite