Diaconescu îşi recuperează parlamentarii: Antonie Solomon şi Cezar Cioată revin în PPDD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonie Solomon revine în PPDD  FOTO Adevărul
Antonie Solomon revine în PPDD  FOTO Adevărul

Dan Diaconescu, fondatorul PPDD, a anunţat că doi dintre parlamentarii plecaţi din partid au decis să revină în PPDD. Senatorul Antonie Solomon şi deputatul Cezar Cioată au decis să revină în grupul parlamentar al PPDD. Solomon s-a întors în partid după ce fusese exclus, în timp ce Cioată s-a întors după ce plecase la PC.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, ales pe listele PPDD pe un post de senator în Colegiul 1 Dolj, a fost exclus din partid, decizia fiind luată, pe 21 ianuarie, de către liderii formaţiunii la nivel central, Solomon anunţând că va rămâne independent.

"Am aflat că am fost exclus şi le respect hotărârea. Probabil că nu au nevoie în partid de un senator ca Antonie Solomon. Nu le-a convenit ce le-am spus eu în grupul de la Parlament pentru că eu am vrut să avem o atitudine constructivă în Parlament. Nu mă gândesc să intru într-o altă formaţiune politică. Rămân independent", a declarat Solomon.

Ieri, Dan Diaconescu anunţase că deputatul Cezar Cioată a decis să plece din PPDD şi să treacă la PC. Dan Diaconescu a primit această veste cu bucurie şi a spus avocaţii săi vor cere executarea silită a deputatului pentru a primi cele două milioane de euro.

„După atâtea veşti rele, primim azi şi o veste bună: vom primi 2.000.000 € ca urmare a acestei plecări. Am vorbit deja cu avocatul Daniel Fenechiu şi a spus că mâine dimineaţă va începe procedura de executare. În act se spune 'Eu, Cezar Cioată, datorez automat 2 milioane de euro în momentul demisiei mele din PPDD'. Vă rog să urmăriţi evenimentele de în desfăşurare de mâine când vom începe să punem sechestru pe bunurile mobile şi imobile ale domnului deputat. Are două case, nişte terenuri, nişte conturi bancare. Până mâine seară vor fi intrate în posesia PPDD", susţine Diaconescu.

Totodată, fondatorul PPDD a anunţat posibila revenire a unui alt deputat. Este vorba de Ion Moldovan, primul traseist din noul Parlament. Acesta a părăsit grupul PPDD pentru a trece la PC. Diaconescu susţine că s-au semnat mai multe petiţii în Cluj, iar oamenii i-au cerut lui Moldovan să revină în PPDD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite