Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, că va cere conducerii PMP să ia măsuri împotriva celor care au minţit în legătură cu numărul de semnături, iar candidatura sa la prezidenţiale o consideră „un angajament faţă de ţară" pe care şi-l va respecta.


„Am văzut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniţi în politică, care mint cu neruşinare şi în legătură cu numărul de semnături şi în legătură cu încrederea publică. În momentul în care de duci la televizor şi minţi generând o stare de confuzie în interiorul partidului aflat în campanie electorală se creează un prejudiciu de imagine care trebuie sancţionat. Voi cere PMP să ia măsuri împotriva lor, aşa cum se întâmplă în orice partid disciplinat", a spus Diaconescu pentru Mediafax.

El a vorbit şi despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României.

"Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect în orice condiţie", a adăugat Cristian Diaconescu.

Potrivit presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostul consilier prezidenţial are probleme cu strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000 din cele 200.000 de semnături necesare pentru înscriere în cursa prezidenţiala.

Elena Băsescu a ieşit ieri la atac şi a acuzat-o pe Elena Udrea că sabotează candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidenţiale. Udrea i-a răspuns că nu este bine informată.

„Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru“, a scris EBA, pe pagina sa de Facebook, făcând trimitere la o declaraţie a Ruxandrei Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP şi apropiată a Elenei Udrea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite