Dezbaterea despre referendumul familiei se încheie într-o mare greaţă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de sedinte guvern

Societatea românească a fost din nou dezbinată, copii certându-se cu părinţii în vârstă, oameni religioşi contra liberi cugetători, prieteni uşor conservatori revoltaţi contra libertinilor, homofobi contra je-m-en-fiche-şti. Pe toţi i-a oprit şedinţa de guvern de astăzi.

Pe un ton neutru şi profesionist, Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului României a anunţat astăzi că, în urma şedinţei de guvern, executivul va da o ordonanţă de urgenţă care pune în linie dreaptă referendumul de modificare a definiţiei familiei în Constituţia României. Ordonanţa privită ca o victorie salivată de homofobi, panicarzi, ultra-religioşi, conservatori şi mulţi alţii s-a transformat într-un mare scuipat în gura brumei de democraţie la care încă mai visa o mult prea mică minoritate. Enunţul întrebării va fi următorul: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“

Nimic despre „modificarea definiţiei familiei în Constituţie“, nimic despre „familia tradiţională“, nimic despre „moartea poporului român prin invazia homosexuală“. Nu, este o simplă întrebare generală ca un cec în alb (aşa cum este obişnuit Dragnea Erdoganul de România). Practic, orice votează parlamentarii îngenunchiaţi de Dragnea, ORICE MODIFICARE A CONSTITUŢIEI, este pusă sub umbrela panicii stupide faţă de o problemă falsă şi inexistentă în ţara noastră, anume homosexualitatea.

Nu mai aduc nici un argument pro sau contra acestei false probleme pentru simplul motiv că orice dezbatere s-a încheiat. Pe faţă, ca un golan care se dă cu Armani peste transpiraţie, actuala Putere (e cazul să începem să ne adresăm respectuos noii dictaturi) nici nu se mai ascunde că vrea să ne încalece şi să pună un puturos căpăstru peste noi.

Cel mai probabil parlamentarii vor putea vota orice, scoaterea corupţiei din dicţionar, numirea lui Dragnea în funcţia de padişah, transformarea republicii în stat religios, arestarea oricui întinează respectul suprem pentru Guvern, Partid şi Ţară... ORICE! Iar grămezi de românaşi orbiţi de frica faţă de obiceiurile dubioase de alcov ale unor oameni pe care nu îi cunosc şi care nu îi afectează cu nimic, vor vota un „DA“ evlavios în Referendumul Sfârşitului României Tradiţionale.

Mă întreb speriat de-a binelea dacă Biserica Ortodoxă Română va reacţiona şi va spune public că „alta a fost înţelegerea“, adică doar despre familia creştină, tradiţională şi nu despre instaurarea unei noi dictaturi prin modificări ale Constituţiei trase pe la colţurile Parlamentului. Mă aştept, cu speranţă disperată, ca BOR să nu se ascundă în spatele unui „noi milităm doar pentru familie, restul sunt lumeşti, nu ne priveşte“.

Astfel, dezbaterea despre „problema familiei tradiţionale“ se încheie într-o mare greaţă pe care un regim al golanilor o provoacă cu un al nu ştiu câtelea scuipat în faţa unui popor care părea că vrea să iasă din noroi.

Notă pentru cititor: sper că TU nu o să mai stai să aştepţi să îţi facă alţii ţara civilizată!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite