Derapaj. Senatorul Daniel Fenechiu, prins de George Simion că fuma în Parlament: „Eşti un jeg ordinar” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Fenechiu a fost surprins fumând în Parlament FOTO Captură video
Daniel Fenechiu a fost surprins fumând în Parlament FOTO Captură video

Copreşedintele AUR George Simion l-a prins pe senatorul PNL Daniel Fenechiu fumând în clădirea Parlamentului, iar schimbul de replici care a urmat „flagrantului” a depăşit limitele decenţei.

George Simion: - Ce faceţi, domnu' Fenechiu, fumaţi în spaţiul public? Ce faceţi, încălcaţi o lege. Şi dvs sunteţi în Comisia juridică de la Senat. De ce fumaţi în spaţiu închis?

Daniel Fenechiu: - Nu ţi-e ruşine? Eşti un ordinar.

George Simion: - Mi-a zis că sunt ordinar. Fuma, încălca o lege.

Daniel Fenechiu: - Eşti un ordinar. O făceam cu doi dintre colegii tăi. Jegule ce eşti. Jeg ordinar. Du-te dracu de jeg. Eşti un jeg. Asta eşti.

VIDEO Daniel Fenechiu, prins că fumează în Parlament (începând cu minutul 16:00)

Scandalul dintre cei doi vine în contextul în care copreşedintele AUR a făcut scandal în Parlament întrerupând Comisia pentru Sănătate a Senatului şi cea Juridică, pe tema proiectului de lege ce propune introducerea Certificatului Verde pentru anumite categorii profesionale.

Un videoclip publicat de copreşedintele AUR îl arată pe acesta intrând peste membrii comisiei de sănătate din Senat. 

Contactată de „Adevărul”, vicepreşedinta Comisiei Juridice, Simona Spătaru a declarat că proiectul de lege privind stabilirea unor masuri în domeniul sanitar, pe perioada starii de alertă, pentru personalul din cadrul unor unitati publice si private ar putea ajunge mâine la vot în plen.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite